Contact
0748-675.495; 0731-833.910
  • Bistro & Restaurant

    Suntem proaspeți, suntem mai gustoși, suntem mai buni
  • 1

Capitoliu Bistro

Capitoliu, bistro cochet cu iz mediteranean și interbelic, chiar în centrul Clujului, în incinta Hotel Hanul Fullton!

Despre noi

Aproape de centrul Clujului (zona Pța. Mihai Viteazu), având curte interioară și terasă este locul ideal pentru a vă relaxa, potrivit pentru un prânz rapid într-o zi de lucru, o cina cu prietenii/colegii, perfect pentru o masă în familie.
Capitoliu Bistro Restaurant

 

Meniu Capitoliu Bistro Restaurant

Meniu

Meniul, realizat de Chef Bogdan Rusu, este internațional A la Carte având și preparate special concepute pentru copii!

De luni până vineri (la prânz) se poate opta și pentru un Business Lunch, care permite construirea unui meniu din ciorbă, fel principal și salată/sos!

 

Loc de joacă pentru copii

Bistro-ul are amenajat un loc de joacă pentru copii, astfel copiii se DISTREAZĂ în timp ce adulții pot socializa (accesul pe zona de joacă se face doar desculț sau cu papuci de schimb).

La cerere se pot organiza activități pentru copii: supraveghetor copii, animatori, clovn, spectacole (magie, teatru de păpuși, etc.), ateliere de creație, etc.

Ocazional, în timpul săptămânii, se organizează ateliere de creație și ingeniozitate!

Loc de joacă pentru copii

 

Platouri speciale cu mâncare

Platouri speciale cu mâncare

Pe bază de comandă prealabilă, se pot servi și platouri speciale de mâncare sau Candy Bar.

Astfel, ambianța este perfectă pentru organizarea unui botez, cununie civilă sau a zilelor de naștere atât pentru cei mici cât și pentru cei mari!

Localizarea bistro-ului în incinta Hotel Hanul Fullton aduce un avantaj pentru evenimentele la care există invitați din afara Clujului.

 

Muzica live

De asemenea, organizăm diverse evenimente pentru toate vârstele: muzica live (TonyJay&Band, Two to Tango, Trupa REEA, etc.), Stand-Up Comedy (cu Nicu Bendea, Mane Voicu, etc.), degustare de vin, caricaturi, prezentări de produse/servicii, business meetings/team building, spectacole de magie/teatru de păpuși, ateliere de creație, etc!

Muzica live

 

Servicii de livrări

Oferim și servicii de livrări (oriunde în Cluj-Napoca), din meniu: Delivery by Capitoliu, sau platouri speciale cu mâncare pentru evenimente!

Pentru mai multe poze:

Capitoliu Bistro Restaurant Cluj